lezing goed oud worden

Kerst in Beeld in Tiliander Oisterwijk


Afgelast

Een sprookjesboek, een zangeres die de sterren van de hemel zingt, een film over de historie van de Oisterwijkse Kerststal en dat alles omlijst met sfeervolle kerstmuziek van Het Oisterwijks Orkest. Ook nog eens gezellig aan elkaar gepraat door Rick Schilders. Dat zijn de mooie ingrediënten van het sfeervolle programma “Kerst in  Beeld”, een samenwerking van HOO en Oisterwijk in Beeld om u alvast in de Kerstsfeer te brengen.

U bent van harte welkom om van dit gezellige en sfeervolle programma te genieten op 10 december in onze lokale cultuurtempel, Tiliander. Het theaterprogramma start om 20.30 uur en u wordt in een ruim uur overgoten met mooie kerstmuziek en alle andere elementen. Het programma wordt u gratis aangeboden.