carnaval 2023

Jeugdfilm over De Efteling in Tiliander Oisterwijk


Geannuleerd

Als de familie Vos aankomt in De Efteling voor een jaarlijks weekendje samen, ontdekt de elfjarige Teun (Levi Otto) dat zijn pas overleden opa, die hij heel erg mist, daar nog een laatste speurtocht voor hem achter heeft gelaten.

Teun volgt het spoor in De Efteling.

Hoewel de meeste volwassenen denken dat dat onzin is, gaat Teun samen met zijn bijzondere tante Ada (Raymonde de Kuyper) op een spannende expeditie door het attractiepark om erachter te komen wat zijn opa precies voor hem heeft verstopt. Teun komt erachter dat het gaat om opa’s zeer kostbare sprookjesboek. Maar Teun en Ada blijken niet de enigen die op het boek uit zijn; een mysterieus figuur zit hen dwars waar hij maar kan. Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?

Entreeprijs €5,50 en (Groot)Ouders mogen gratis mee, dit kunt u in het ticketsysteem reserveren. Dus kom donderdag 30 december, kijk om 15:00 uur naar de jeugdfilm De Expeditie van Familie Vos.

Klik hier voor info en tickets.