uitpunt

Je kan nu nog inschrijven voor Sinterklaasfeest Haaren


De vrijwilligers in Haaren die Sinterklaas ieder jaar helpen hebben al bericht ontvangen; hij komt! je moet wel vooraf even inschrijven!

Een rondje door Haaren (Foto: Facebook Sinterklaas Haaren).

Heb jij het ook al gezien? Bakkerij ‘de vrolijke Pepernoot’ en het Haarense Pietenhuis zijn weg. Wat een Pech! Het Sinterklaascomité is druk in de weer om een goed onderkomen te vinden voor de Goed Heiligman en Vlogpiet met zijn Pieten In Opleiding (PIO’s). Want ook dit jaar komen Sinterklaas en Vlogpiet weer gewoon naar Haaren om samen met alle kinderen (t/m groep 5) een onvergetelijk sinterklaasfeest te vieren.

Ze nodigen je uit om je in te schrijven voor de festiviteiten op zaterdag 13 november tussen 16.00 en 21.00 uur. Je ontvangt voorafgaand aan het feest een ticket met een tijdslot van ± 1 a 1,5 uur. Uiteraard probert de organisatie om de  jongste kinderen zo vroeg mogelijk in te plannen.

Inschrijven kan t/m zaterdag 6 november , voor alle kinderen uit Haaren t/m groep 5. Max. 2 volwassenen.

Klik hier en lees meer, en schrijf je in!