vacature

Honderden belangstellenden vormen erehaag voor Oisterwijker Ton Willems (+ Film)


Maandag 29 november is voorafgaande aan de uitvaart van Ton Willems door honderden belangstellenden een erehaag gevormd.

Honderden mensen langs de kant als de rouwstoet passeert (Foto: René de Jong).

Zijn vrouw Karin had een oproep geplaatst, om Ton een waardig afscheid te geven. ‘In al zijn bescheidenheid zou Ton zeggen: “Dat hoeft toch allemaal niet!” maar ik vind dat hij het zeker wel verdiend.’ 

Honderden betrokken inwoners hebben hier gehoor aan gegeven. Familie, vrienden, voetbalvrienden en velen meer waren aanwezig op De Lind in Oisterwijk, om langs de kant van de weg bij het passeren van Ton voor hem te applaudisseren. Het was een indrukwekkende bijeenkomst.

Lees ook In Memoriam Ton Willems