glasvezel

Haal uw kaarten voor het Kerstfeest voor senioren in Tiliander Oisterwijk


Op 14 december wordt er weer een kerstfeest georganiseerd voor senioren, mits de coronamaatregelen het toelaten.

Senioren genieten volop bij het Kerstfeest in Tiliander Oisterwijk (Foto: Annita Schepens)

Het traditionele kerstfeest wordt dit jaar georganiseerd samen met de VSO. Er komen twee sessies. De eerste van 12.30 uur tot 15.00 uur, de tweede van 16.00 tot 18.30 uur. De deuren gaan open om 12.00 respectievelijk 15.45 uur. En als vanouds is er zorg voor de inwendige mens en het vermaak, zij het in een afgeslankte vorm vanwege de geldende maatregelen en de duur van de sessies.

U kunt uw kaarten, maximaal 2 per persoon, ophalen in Tiliander op 18 en 19 november tussen 10 en 12 uur. Let op, vol is vol, er zijn per sessie 180 kaarten beschikbaar. De organisatie zal ook uw telefoonnummer vragen, om u bij eventuele aanpassingen in de planning te informeren. En denk aan uw QR-code, deze is noodzakelijk om deel te kunnen nemen.