koopzondag

Haal nu je Mantelzorgcompliment op


Ondersteun jij wekelijks je partner, familielid, vriend, buur of kennis in onze gemeente? Help jij je ernstig zieke vader met boodschappen, aankleden en koken? Zorg jij ervoor dat je aan huis gekluisterde moeder weer regelmatig buiten komt? Help je je zoon met beperking bij zijn administratie? Regel jij alle dagelijkse bezigheden voor je partner met dementie? Grote kans dat je mantelzorger bent.

Een cadeautje voor jezelf

Het compliment is een cadeautje voor jezelf! Een klein cadeau waarmee je even aan jezelf kunt denken. Het compliment bestaat uit 3 lokale cadeaubonnen met een totale waarde van €50,-.

Je kunt het mantelzorgcompliment natuurlijk gebruiken om er je wekelijkse boodschappen mee te doen maar we horen ook mooie verhalen van mantelzorgers, die het echt gebruiken om zichzelf te verwennen met een boek, een lekker geurtje of lekker gaan lunchen.

Vele mantelzorgers hebben hun mantelzorgcompliment van 2021 al opgehaald. Maar nog niet iedereen. Misschien hebt u er nog geen tijd voor gehad of is het aan uw aandacht ontsnapt. U kunt nog tot 1 december uw mantelzorgcompliment komen ophalen.   Dit kan op vertoon van uw legitimatiebewijs op de volgende tijden en locaties:

  • Elke dinsdagochtend van 10.30 tot 11.30 in Tiliander te Oisterwijk
  • Elke woensdagochtend van 10.30 tot 11.30 in den Domp te Haaren
  • Mantelzorgers uit Moergestel of die zorgen voor iemand uit Moergestel melden zich voor het compliment bij een vrijwilliger van Buurtgenoten. Neem voor meer informatie contact op met Petra Verheijen, 013 513 23 51 of per e-mail: verheijen@ziggo.nl
  • Op afspraak voor werkende mantelzorgers of mantelzorgers die niet onze gemeente wonen of op bovengenoemde tijden om een andere reden niet kunnen komen. Neem hiervoor contact op met Ingrid Oosterling, 06 17 16 30 91 of per e-mail: mantelzorgoisterwijk@contourdetwern.nl

Meer informatie
Bel naar Ingrid Oosterling van ContourdeTwern, 06 17 16 30 91 of 013 528 40 80.
Mailen kan ook naar mantelzorgoisterwijk@contourdetwern.nl

 

 

DTZ logo low