Krekul

Goedkope zorgverzekering voor minima via Gemeente Oisterwijk


Heb jij een laag inkomen? Dan zou het zomaar kunnen dat je gebruik mag maken van de collectieve zorgverzekering via Gemeente Oisterwijk. Je krijgt dan korting op je basisverzekering en een eventuele aanvullende verzekering.

Loket Wegwijs zit in Tiliander Oisterwijk (Foto: Iris de Groot)

Je kunt kiezen uit twee verzekeraars: CZ en VGZ. Kijk voor de voorwaarden en om aan te melden op www.oisterwijk.nl/collectievezorgverzekering. Aanmelden kan tot en met 31 december. Bekijk de video van Jose wat volgens haar de voordelen zijn.

Heb je hulp nodig? Kom langs bij Loket Wegwijs Oisterwijk op:

  • Woensdag 1, 8 en 15 december van 14.00 tot 16.00 uur
  • Donderdag 2, 9 en 16 december van 09.00 tot 10.30 uur

Adres Tiliander: Spoorlaan 82c, Oisterwijk, eerste verdieping.