uitpunt

Film: Frenkie de Jong met boodschap


Vandaag een filmpje van Oisterwijk in Beeld i.s.m Stichting Oisterwijk schrijft Cultuur.

Afgelopen oktober werd weer de jaarlijkse schrijfwedstrijd gehouden voor de groepen 7 en 8 van de basisscholen in onze gemeente. De eerste prijs werd dit jaar gewonnen door Pippa Kooijmans uit groep 7 van De Kikkenduut. Normaal gesproken brengt de jury geen bezoek aan de nummers twee en drie, maar dit jaar is er één uitzondering. Bente en Bram van groep Oranje van De Mozaik wonnen de tweede prijs met een grappig verhaal over een kapper die het haar van al zijn klanten verfde in regenboogkleuren. Een van die klanten was, in hun verhaal, de bekende voetballer Frenkie de Jong. En laat die nou een boodschap hebben voor de twee jonge schrijvertjes. De jury bracht een bezoekje aan de klas, tijdens corona, met een filmpje van Frenkie de Jong.

 

Oisterwijk in Beeld