koopzondag

Fietscontrole op school Pannenschuur Oisterwijk


Afgelopen week organiseerde BS de Groene Parel in de Pannenschuur een fietscontrole, in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland.

Fietscontrole op school in de Pannenschuur.

Nu we de donkere dagen weer tegemoet gaan, is het belangrijk dat we goed zichtbaar zijn in het verkeer. Alle leerlingen van de groepen 5 t/m 8 kwamen met hun fiets naar school. Leerkrachten en enkele moeders en opa’s zorgden ervoor dat alle fietsen gecontroleerd werden. Niet alleen de verlichting en reflectoren maar ook remmen, banden enz. werden gecheckt. Sommige kinderen moesten thuis nog wat repareren/aanpassen aan de fiets, maar de meeste kinderen konden met een OK-sticker naar huis. VVN afd. Oisterwijk zorgde voor een leuke sleutelhanger voor de kinderen.