vacature

EET Met je hart start in Oisterwijk nieuwe actie


Samen eten maakt alles mooier, en dat kan met uw hulp!

Er kunnen en mogen weer ontmoetingen georganiseerd worden voor kwetsbare ouderen. Daar zijn de ouderen echt aan toe. Om zoveel mogelijk ouderen lokaal weer mee te laten doen organiseert EET met je Hart vanaf maandag 1 november samen met de lokale horeca weer een inzamelactie.

Samen eten maakt alles mooier

Uit eten gaan staat voor samen zijn, samen genieten en samen ondernemen. Liefde en vriendschappen vieren, genieten van elkaars gezelschap, lekker eten en een drankje. Voor veel zelfstandig wonende ouderen is dit niet vanzelfsprekend. Met iedere bijdrage aan EET met je hart organiseert stichting Met je hart Oisterwijk ontmoetingen voor ouderen uit Oisterwijk. Zodat ook zij kunnen genieten van elkaars gezelschap tijdens een stamtafel of ontmoeting.

Hulp
Help mee en steun de campagne met jouw euro. Want samen maken we het leven van onze buren, dorps- en stadsgenoten mooier. Dat wil jij toch ook? EET met je hart bij een van de trouwe horecapartners van maandag 1 november tot en met zondag 12 december.

Lokaal
De EET met je hart campagne wordt omarmt door de trouwe horecapartners. Samen halen zij tijdens de campagne zo veel mogelijk geld op, zodat de stichting voor de ouderen structureel het verschil kan blijven maken. Met als doel: lokaal voor lokaal gevoelens van eenzaamheid verzachten. Juist nu zo ontzettend belangrijk!

Stichting Met je hart maakt het verschil tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Dat doen ze voor ruim 2.300 kwetsbare ouderen in 38 gemeenten met ruim 1.000 vrijwilligers. “Hier heb ik zo naar uitgekeken! Hier kan ik een paar dagen van genieten!”

———

Let op; onderstaande doneerknop is niet voor bovenstaande doel, maar ter ondersteuning aan onze website, dat u zich niet vergist…