Krekul

Die Naemloose Speelers gaan naar Het Land van Andersom


Die Naemloose Speelers kondigen met veel vreugde na een lange coronaperiode twee opvoeringen aan van het stuk Het Land van Andersom door Harry Smits.

Fragment uit een filmopname van een eerdere voorstelling.

Het is vanwege de onzekerheid rond de coronamaatregelen een eenakter dit keer, wat korter dus dan jullie gewend zijn, maar wel ook weer heel leuk voor jong en oud! Zonder pauze, en daarom nodigen de speelers alle bezoekers na afloop uit nog een tijdje te blijven en in een zogenaamde ‘meet the cast’ na te praten met alle spelers en de regisseuse. Natuurlijk onder het genot van een drankje en zakje chips, vraag je ouders of grootouders…

De uitvoeringen zijn vrijdagavond 5 november om 19.00 uur en zondag 7 november om 14.30 uur. Beide keren Den Boogaard in Moergestel. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de kassa; voor de entree gelden de QR-checkapp regels.