bosch car service

Bij OZC 57 in Oisterwijk kan je nu ook snorkelen


Altijd al eens de rust onderwater willen ervaren? Dan is het volgen van snorkeltrainingen een goed begin.

Met snorkelen zie je meer onder water…

Snorkelen is een goede voorbereiding op een mogelijk duik-brevet. Door de oefeningen die je doet leer je rustig te blijven terwijl je onderwater bent. Om dit te oefenen leer je onderwater knopen te leggen tijdens het zwemmen of onder water door krappe openingen te zwemmen. Maar je leert ook hoe je je snorkelspullen in het water aan moet doen of mee kan nemen naar de kant mocht er iets kapot zijn gegaan.

Ben je zwemvaardig en wil je weten wat er zoal onder water te beleven is, dan is dit een uitgelezen mogelijkheid om dat op een veilige manier te leren. Wil je sportief bezig zijn, kom dan zeker kijken op maandag-, woensdag- of donderdagavond in zwembad Den Donk. Dit zijn de avonden waarop de verschillende trainingen worden gegeven.

OZC’57 wil voorzien in een sportief aanbod voor elke leeftijdscategorie van jong tot oud, en is al meer dan 60 jaar een zwemclub gedragen door vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers zijn overigens meer dan welkom!