The Make

Beeldbank Oisterwijk: Herfstkleuren


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Herfstkleuren

Joost van den Berg en Frans Kapteijns trokken er jarenlang op uit om hun schouders te zetten onder de natuurserie ‘Kijk, dit is Oisterwijk’. Als natuurkenner en heerlijk verteller wist Frans Kapteijns de kijker aan zich te binden met talloze wetenswaardigheden over al wat groeit en bloeit én: wat meer tijdens de tochten passeert. Joost van den Berg bracht het kundig in beeld en monteerde vele afleveringen; de Oisterwijkse natuur bleek een onuitputtelijke bron. Lokale zender LOVO bracht jarenlang deze natuurproductie van Frans en Joost op de Oisterwijkse beeldbuis. Het onderwerp ‘Herfstkleuren’ verdiende zelfs twee afleveringen!

 

 

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk