glasvezel

Zanggroep Melos Oisterwijk heeft de kop er af gezongen


Zanggroep Melos is in september 2021 weer gestart met de repetities en de leden vinden het fijn om na zo’n lange tijd weer samen te zingen! Met de nodige afstand, een CO2 meter en voldoende ventilatie gaat het allemaal prima!

Zanggroep Melos Oisterwijk

‘De kop is eraf, we hebben al een paar keer heerlijk gezongen! Onze kelen zijn geschraapt, onze stemmen opgewarmd. We gaan er weer tegenaan!’ Zanggroep Melos is een laagdrempelig koor met lichte popmuziek, ballads en nummers uit bekende musicals. Niet alleen Engels, maar ook Nederlandstalig en enkele Franstalige liedjes. De zanggroep staat sinds 2018 onder leiding van de enthousiaste dirigent Arjan Kooijmans. Pianist Wouter Bruinsma verzorgt de muzikale begeleiding. In een gezellige sfeer proberen zij een zo hoog mogelijke kwaliteit te bereiken. ‘Onze liedjes brengen we graag ten gehore op verschillende gelegenheden door het jaar heen.’

Zing je graag? Zoek je naast serieus repeteren ook een goede sfeer en gezelligheid? Kom vrijblijvend luisteren en meezingen op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur aan het Kerkplein 28 in Oisterwijk. Bel van te voren en voor meer informatie naar Elly Cremer: 06-16377073.