lezing goed oud worden

Veertienjarige jongen mishandeld op fietspad tussen Heukelom en Oisterwijk


Getuigen worden verzocht zich te melden, zodat de daders gepakt kunnen worden.

Op maandag 4 oktober omstreeks 16.40 uur zijn twee jongens van veertien door vier jongens op scooters belaagd en geslagen.

De twee veertienjarigen fietsten vanaf Tilburg richting Oisterwijk over de Spoordijk. Daar kwamen twee jongens op een scooter voorbij. Er werd wat heen en weer geroepen, maar er was verder geen probleem. Daar waar de Spoordijk overgaat van asfalt naar een zandpad, kwamen de twee jongens op scooter terug, vergezeld met nog twee jongens op een scooter. Er werd gevraagd om te stoppen, maar toen ze stil stonden sloeg een van hen een veertienjarige op zijn achterhoofd. Twee anderen liepen om en sloegen en stompten hem in het gezicht. De slachtoffers riepen om te stoppen, maar de belagers gingen door. Ook toen deze het maisveld in vluchtte gingen ze door. Het voorval heeft op beide jongens enorme impact gemaakt.

Getuigen
Een vrouw op een mountainbike kwam voorbij gefietst en daarop zochten de vier daders het hazenpad. De vrouw heeft gevraagd hoe het met de jongens ging. Deze vrouw zou eventueel kunnen getuigen, maar ook andere passanten die dit voorval hebben gezien, of mensen die denken te weten wie de daders zijn worden verzocht zich te melden.

Het gaat om:
Twee jongens op een grijze scooter zonder spatscherm. Geen helm. Blank. Zwart haar. Donkere jassen en donkere broeken.
Twee jongens op een zwarte scooter, zonder spatscherm. 1 zonder helm, zwart haar. 1 met wit / groene helm. Blank. Donkere jassen en donkere broeken.

Bel 0900-8844

 

De Spoordijk, daar waar deze overgaat in een zandpad (Bron: Google Maps).