uitpunt

Veel geïnteresseerde Oisterwijkers op de eerste van vier Glasvezel Informatieavonden *


Nog 3 informatieavonden komende week!

Dinsdagavond werden de inwoners van Oisterwijk door DELTA Fiber Netwerk verwelkomd op de eerste Glasvezel Informatieavond bij Ontmoetingscentrum De Coppele. Geïnteresseerden ontvingen informatie over de voordelen van glasvezel, het aanbod, de planning en aanleg van glasvezel. Ook was er alle ruimte om vragen te stellen waar ruimschoots gebruik van werd gemaakt.

Tevreden

Een volle zaal in wijkcentrum De Coppele.

“We zijn erg tevreden over deze eerste informatieavond en de opkomst. We moesten zelfs stoelen bijplaatsen,” zegt Rosalie Urselmann, projectleider van DELTA Fiber Netwerk. “Inwoners van Oisterwijk zijn erg geïnteresseerd in de komst van glasvezel. Daar zijn wij blij mee. In Haaren en Moergestel hebben we het benodigde deelnemerspercentage al behaald en daar zijn wij inmiddels druk bezig met de aanleg.”

“Een vraag uit de zaal ging over of er een grote kans is dat er een collega provider onze inspanningen stil kan leggen? Nee, bij DELTA Fiber Netwerk is ‘afspraak is afspraak’. Als we samen in Oisterwijk de 25% halen, komt er glasvezel. De start van de aanleg staat vooralsnog gepland in het eerste kwartaal van 2022.

“Ook werd de vraag gesteld uit hoeveel providers gekozen kan worden,” zegt Rosalie. “In het eerste jaar zijn dat 4 providers en na dat jaar heb je de keuze uit veel meer providers. Aangezien wij een open netwerk zijn, is elke provider welkom op ons netwerk.”

“Het was een mooie eerste informatieavond,” besluit Rosalie. “Ik verheug me op de volgende avonden. De inwoners van Oisterwijk nodig ik hierbij graag uit. De koffie en thee staat klaar.”

Bezoek één van de komende informatieavonden

Ook geïnteresseerd in meer informatie over glasvezel? Dat kan op onderstaande data om 19:30 uur:

Donderdag 14 oktober bij Wijkcentrum Pannenschuur aan Lavendel 9
Maandag 18 oktober bij Cultuurcentrum Tiliander aan de Spoorlaan 82c
Dinsdag 19 oktober bij Wijkcentrum Waterhoef aan de Terburghtweg 100

Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in Oisterwijk op gavoorglasvezel.nl.

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer