baderie

Vacature: Terreinmedewerker voor De Hondsberg Oisterwijk


Voor de regio Brabant zijn wij op zoek naar een Terreinwerker (Medewerker Groenvoorziening) die samen met onze cliënten het groen onderhoudt. Je komt te werken in een boeiende werkomgeving, waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de woonbeleving van onze cliënten.

Het betreft een functie voor 32 uur per week, vooralsnog voor de duur van één jaar.

Over het team!

De terreinwerker maakt onderdeel uit van het facilitaire team van De Hondsberg. Het is een zelfstandige functie, waarbij jij en je collega samen met cliënten ervoor zorgen dat het totale terrein van de locatie er verzorgd uit ziet.

Wat ga je doen?

Als terreinwerker richt je je, samen met cliënten, op het onderhouden van het terrein. Denk daarbij onder andere aan de volgende taken:

 • Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan perken, gazons, wegen en paden. Daarnaast maaien, bemesten, onkruid wieden;
 • Het verrichten van diverse snoeiwerkzaamheden;
 • Het transporteren van (tuin)afval;
 • Het transporteren van goederen (zoals b.v. was, maaltijden en/of tuinmeubilair);
 • Het bij vorst of sneeuw begaanbaar houden van paden en wegen;
 • Het verrichten van lichte onderhoudswerkzaamheden aan houten tuinmeubilair en tuinbanken.

Over Koraal

De terreinwerker gaat samen met cliënten het groen onderhouden.

Koraal biedt een uniek, integraal aanbod van zorg, onderwijs én arbeid voor mensen met een complexe problematiek, waarbij de ondersteuning van cliënten en leerlingen in elk van hun levensdomeinen (wonen, leren, werken) op elkaar wordt afgestemd. Koraal heeft meer dan 30 locaties die zijn ingedeeld in zes regio’s in Limburg en Noord-Brabant. Daarnaast heeft Koraal een landelijk werkend expertisecentrum waarin alle specialistische kennis gebundeld wordt. Koraal biedt aan meer dan 5.000 cliënten en leerlingen per dag ondersteuning en advies. Er zijn meer dan 4.000 medewerkers werkzaam.

Wil je meer weten over Koraal? Kijk dan op www.koraal.nl

Wat biedt Koraal?

Een boeiende werkomgeving, waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de woonbeleving van onze cliënten.

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, afhankelijk van de organisatieontwikkelingen en uiteraard geschiktheid voor de functie, mogelijk daarna een aanstelling voor onbepaalde tijd.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg met o.a. een goede pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en fitnessregeling);
 •  Het salaris is minimaal  €1821,- en maximaal €2716,-  bruto per maand (bij een 36-urige werkweek (FWG 30);
 • De standplaats is De Hondsberg in Oisterwijk, met de bereidheid om naar andere werklocaties te reizen als de werkzaamheden dat vragen.

Wat vragen we van jou?

Een servicegerichte en dienstverlenende instelling. Dit uit zich in een betrokken houding, waarbij je binnen de mogelijkheden die er zijn, actief inspeelt op behoeftes en verwachtingen van onze klant en van de cliënten die meewerken. Daarbij neem je uiteraard passende omgangsvormen (conform onze gedragscode) in acht.

 • Een relevante opleiding op minimaal VMBO-niveau (bijvoorbeeld in de richting tuin- en plantsoenwerkzaamheden);
 • Daarnaast is een afgeronde VCA-cursus gewenst;
 • Affiniteit en (bij voorkeur ook) ervaring met de praktische begeleiding van meewerkende cliënten;
 • In het bezit van rijbewijs.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Paul van Breda, bereikbaar via 06-228 634 20.

De ingangsdatum is zo spoedig mogelijk. Voor het werken bij Koraal is een Verklaring Omtrent Gedrag een vereiste.

Reageren

Interesse? Wij ontvangen graag je CV en brief uiterlijk 31 oktober 2021 via www.werkenbijkoraal.nl of je stuurt de sollicitatie per post naar Koraal, afdeling P&O, Valkstraat 14, 6135 GC Sittard.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


 

Uw vacature

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low