bosch car service

U krijgt vandaag de groeten uit Jordanië


Deze week krijgt u de groeten uit:

Jordanië

Bart doet u de groeten vanuit Jordanië …

Het is Bart Merkelbach, op bezoek in Jordanië, de Petra dessert. ‘Deze marathon rende ik enkele weken geleden voor Kika met mijn eigen initiatief barttegenkanker.nl. Een marathon om de strijd met mijzelf aan te gaan maar tegelijkertijd om geld op te halen in de strijd tegen kanker bij kinderen! Van Oisterwijk tot Petra (Jordanië), kinderen kankervrij!’ Een mooiere groet kunnen we haast niet bedenken…

Doe mee!

Vanaf uw woonadres of vakantie! Kent u of bent u een huidig of voormalig inwoner uit Haaren, Heukelom, Moergestel of Oisterwijk, die in een bijzonder land woont of op een bijzondere plek komt? Mail via mail@oisterwijknieuws.nl een leuke rechtenvrije foto met korte groet!

Klik hier en lees de volledige serie