Krekul

Nu aanmelden voor traktatie mantelzorgers in gemeente Oisterwijk


Dit jaar is er geen dag, maar een hele Week van de Mantelzorg in gemeente Oisterwijk.

10 november is de landelijke Dag van de Mantelzorg. In dit kader worden er in de gemeente Oisterwijk drie verwenmiddagen voor mantelzorgers georganiseerd in elke dorpskern. Deze middagen zijn een mooie gelegenheid om tijd voor u zelf te nemen en andere mantelzorgers te ontmoeten.

Een High Tea voor alle mantelzorgers.

In deze week wil Contour de Twern zoveel mogelijk mantelzorgers uit onze gemeente in het zonnetje zetten! U ontvangt namens de gemeente Oisterwijk een heerlijke high tea, met zowel zoete als hartige hapjes. Tijdens deze high tea staan gezelligheid, ontspanning en ontmoeting centraal. Daarnaast krijgt u op ludieke wijze persoonlijke waardering in de vorm van een certificaat. De organisatie hoopt dat u daar kracht uit kunt halen.

De high tea’s vinden plaats van 14.00 tot 16.00 uur op verschillende locaties:
• Zaterdag 6 november: Cultureelcentrum Tiliander, Oisterwijk
• Dinsdag 9 november: Cultureelcentrum Den Boogaard, Moergestel
• Woensdag 10 november: Dorpshuis Den Domp, Haaren

Tot 18 oktober kunt u zich aanmelden met daarbij een eerste en tweede voorkeur via mantelzorgoisterwijk@contourdetwern.nl of bel 06-17163091.

 

DTZ logo low