bosch car service

Te koop: Wonen met uitzicht over Oisterwijk*


Wonen in het luxueuze servicecomplex Burghtweide betekent zelfstandig wonen met behoud van privacy in een veilige woonomgeving. Wonen op het niveau dat past bij uw stijl van leven.

Het complex is zeer centraal gelegen t.o.v. het gezellige en karakteristieke Oisterwijkse dorpscentrum met de vele voorzieningen, het centraal station en de diverse uitvalswegen. Verder ligt Burghtweide te midden van een fraai aangelegd park met directe aansluiting op de fiets- en wandelpaden van het natuurgebied de Kampina.

Dit appartement mogen we terecht instapklaar noemen. Vanuit het appartement heeft u een prachtig uitzicht over Oisterwijk, ziet u de skyline van Tilburg en geniet u aan het einde van de dag van de zonsondergang. Het appartement beschikt over een inpandige berging, een wijnkast in de kelder en over een garage op eigen terrein.

Meer weten over dit appartement, of het wonen in serviceflat Burghtweide? Klik hier!

Servicecomplex Burghtweide

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer