koopzondag

Sinterklaas komt uiteraard ook weer naar Moergestel


Beste kinderen en bewoners uit Moergestel, Sinterklaas is onderweg, en hij komt zeker ook naar Moergestel!

Sinterklaas ontmoet burgemeester Hans Janssen in Moergestel

De vrijwilligers die de Sint helpen bij zijn ontvangst, weten nog niet zeker of alles kan en mag, maar passen zich aan waar nodig. Zoals het er nu uit ziet zal de intocht van Sinterklaas gehouden worden op zaterdag 13 november om 13:30 uur. De voorstellingen staan weer gepland op zondag 14 november. Deze week bezorgen de vrijwilligers weer huis aan huis de envelop met het formulier waar je op kan aangeven of je wil komen; van 2 t/m 8 jaar en in Moergestel wonen of op school, dan ben je welkom.

Voor de collecte kunnen ouders en donateurs een vrijwillige donatie in de collecte bus stoppen op één van onderstaande adressen. De ontvangen envelop met uw vrijwillige bijdrage en  invulstrook kunt u vanaf 25 oktober t/m 3 november inleveren bij: Bakkerij van Hulten, Kerkstraat 12; Slagerij Ketelaars, Kerkstraat 10; Novy van Wezel, Rootven 10 en Jumbo, Rootven 38.

Het is ook mogelijk om uw bijdrage over te maken op rekening nr. NL31RABO 0134505905.

Klik en lees meer over Sinterklaas in onze dorpen.