uitpunt

Senioren Orkest Udenhout zoekt leden


Senioren Orkest Udenhout zoekt leden:

Senioren Orkest Udenhout

Wij zijn ‘n groep muzikanten die, de een wat korter de ander wat langer, gestopt zijn met muziek maken om diverse redenen. Wat ons bij elkaar gebracht heeft is het gemis aan samen muziek maken want ‘t blijft een gemis. Op 14 september is Senioren Orkest Udenhout eindelijk weer van start gegaan met de repetities. Hopelijk nu zonder de perikelen van Covid-19.

Ter versterking zoeken we nog blaasmuzikanten. Ben je 40 jaar of ouder en mis je het samen muziek maken ook zo, meld je dan aan! Op dinsdag repeteren we van 20:00 tot 22:00 uur in Beukenhof Biezenmortel onder leiding van een erkend muziekdocent. Heb je interesse of vragen mail dan naar seniorenorkestudenhout@gmail.com of bel 06 22 24 85 26.