The Make

Senioren Oisterwijk genieten van Appeltaart concert


Afgelopen donderdag werd in Tiliander Oisterwijk speciaal voor de ouderen onder ons een gratis toegankelijk concert georganiseerd.

Annet Dellengo zingt verschillende bekende liedjes (Foto: Leny van Schijndel)

De naam doet het al vermoeden; er was bij de koffie een lekker stuk appeltaart. Zangeres Annet Dellengo nam de bezoekers mee in een uur durend programma met daarin de verschillende jaargetijden, de natuur, en de levensloop van de mens. op een groot scherm werden sfeervolle afbeelding getoond, en konden de aanwezigen ook de teksten lezen en meezingen.

De aanwezigen genoten van dit samenzijn, en zongen mee met liedjes van onder andere Doris Day, Frank Sinatra en Wim Sonneveld. na afloop kon men lekker napraten onder het genot van een drankje. Het is heerlijk dat dit soort bijeenkomsten weer georganiseerd kunnen worden.

Met de tekst op een groot scherm, kon iedereen meezingen (Foto: Leny van Schijndel).