glasvezel

Ruim 18.000 euro voor KWF in Oisterwijk


De collecte voor KWF Kankerbestrijding in de gemeente Oisterwijk heeft maar liefst € 18.291,60 opgebracht. Daarbij komt nog de opbrengst van de GoedeDoelenWeek die deze week in Moergestel georganiseerd wordt.

Het coördinatieteam KWF Oisterwijk: MasjaVlaminckx, Hélène van Velzen, Noortje Zebregs en Enid van der Eerden. Zij danken u voor uw hulp!

Tijdens de nationale collecteweek van KWF Kankerbestrijding (5 tot en met 11 september) werd er op verschillende manieren gecollecteerd. Die trend van digitale donaties zien we ook binnen onze kernen opkomen. Dit jaar werd 47,50% digitaal opgehaald via QR-code en Whatsapp doneren. ‘Wij zijn trots op al onze vrijwilligers in Heukelom, Haaren en Oisterwijk. Dankzij hun inzet hebben we ook dit jaar weer een hogere opbrengst dan voorgaande jaren. Zeker bijzonder dat we dit jaar veel vrijwilligers voor een jubileum van 10,20,30 of zelfs 40 jaar in het zonnetje konden zetten. Ook zijn we blij dat we in onze gemeente steeds meer donateurs mogen verwelkomen en collectes mogen verzorgen bij uitvaarten.’

Ook vrijwilliger worden? Meld je aan via kwf.collecteweb.nl/aanmelden/

Collectant gemist? Doneer online via kwf.nl