anytime

Respectloos en asociaal gedrag in Moergestel


Een inwoner van Moergestel stuurde onderstaande foto, met een korte ingezonden brief over het gedrag van de Moergestelse jeugd:

Respectloos en asociaal van de Moergestelse jeugd

Rommel op straat, bij de bushalte in Moergestel (Foto: R. Princee)

Zondag 18:30 uur, bushalte Rootven Moergestel. De jeugd gaat op stap en dat is natuurlijk mooi dat dat weer kan. Als de bus komt aanrijden drommen ze naar voren om in te stappen. Wat er dan op de grond achterblijft zijn mondkapjes, plastic bekers en lege pakjes sigaretten en dat terwijl er op 3 meter afstand een vuilnisbak staat. Dat is ronduit asociaal gedrag en zeer respectloos ten aanzien van alle mensen die zich diep in de schulden steken om hun huizen klimaat neutraal te maken en elektrische gaan rijden etc. Dit om het klimaat en daarmee de toekomst van precies deze jongeren veilig te stellen. Ik hoop dat de ouders het gesprek met ze aangaat …

R. Princee

Moergestel