genieten

REBiRTH Events zoekt vrijwilligers voor REBELLiON en Haaren op z’n Hollands!


We mogen eindelijk weer! Na 1,5 jaar radiostilte en zonder enig evenement kunnen we niet anders dan blij zijn met weer wat aankondigingen. Zoals deze!

Op 27 en 28 november organiseert Rebirth Events weer het REBELLiON Festival en Haaren op z’n Hollands. Voor beide events worden enthousiaste vrijwilligers gezocht voor achter de bar! Op zaterdag van 11.15 uur tot +/- 00.30 uur en op zondag van 14.15 uur tot +/- 22.30 uur (dit is inclusief opruimen). Tijdens deze uren ben jij het visitekaartje van de organisatie en voorzie jij de bezoekers razendsnel van een drankje terwijl je ondertussen geniet van de show.Voldoende rust, maaltijden, een gezellig samenzijn na afloop, ofwel een toffe dag is inclusief!

Uiteraard moet goed werk beloond worden! Als je één dag komt helpen dan kun je kiezen voor een kaartje voor REACTiVATE (29 januari 2022) of voor een dag ticket (vrijdag, zaterdag of zondag) voor REBiRTH Festival 2022 (8, 9 & 10 april 2022). En natuurlijk ben je ook van harte welkom op het jaarlijkse en veel besproken vrijwilligersfeest, met een heerlijke BBQ en diverse artiesten!

Ben je 18+ en lijkt het je leuk om een evenement eens van de andere kant mee te maken? Stuur dan een mail naar vrijwilligers@rebirth-events.nl.