The Make

Open dag en reünie voor Jeugd Rode Kruis Oisterwijk


Het Jeugd Rode Kruis in Oisterwijk werd in 1985 opgericht; in 2000 raakte het in het slop. Maar vanaf 2010 is de club weer springlevend. De huidige groep organiseert op 17 oktober om 13.00 uur een reünie waarbij alle oud leden welkom zijn. Om 14.00 uur is er een open dag, en is iedereen welkom!

Enkele van de jeugdleden van het Rode Kruis in Oisterwijk.

Voor de reünie kan de club niet alle oud-leden vinden, omdat er geen administratie meer is over de periode 1985 tot 2011. Het zou jammer zijn als er oud-leden niet op de hoogte zijn, en daarom hierbij een oproep jezelf, maar ook je vrienden en bekenden uit die tijd aan te melden. dat kan via jeugd.oisterwijk@rodekruis.nl .

Demonstraties
Er zullen bij het verenigingsgebouw aan de locatie Blokshekken die middag diverse E.H.B.O. demonstraties en doe spellen worden verzorgd. Ook volwassenen zijn van harte welkom, de toegang is gratis. Ter ondersteuning aan de jongeren van de Eerste Hulp komt ook de Jeugdbrandweer een handje helpen, vast en zeker met wat leuke acties.

De Jeugdbrandweer is er ook bij! (Foto: Toby de Kort)