baderie

Oisterwijks B-team viert verjaardag met bijeenkomst over gezondheid


Jouw gezondheid en biodiversiteit gaan prima samen; je kan dit ervaren op de gratis toegankelijke jubileumviering van het Biodiversiteitsteam Oisterwijk.

Wethouder Eric Logister (links) mocht eerder al een boom in ontvangst nemen; een traktatie van het jarige B-team.

Omdat het Biodiversiteitsteam Oisterwijk dit jaar 15 jaar bestaat, zijn er van 20 tot en met 22 oktober diverse festiviteiten in het teken van gezondheid en biodiversiteit. Na de jeugdactiviteiten op woensdag, de bestuurders op donderdag, is de laatste dag speciaal voor inwoners van de gemeente Oisterwijk.

Op vrijdag 22 oktober om 19.30 uur is er in Den Boogaard in Moergestel een bijeenkomst ter gelegenheid van het Oisterwijkse B-team. Je wordt getrakteerd op een paneldiscussie met deskundigen op het gebied van gezondheid en biodiversiteit, boeiend filmmateriaal, de uitreiking van de jaarlijkse biodiversiteitsprijs De Groene Eekhoorn, en tips om in je eigen tuin aan de slag te gaan. De toegang is gratis.