The Make

Oh kom maar eens kijken helpt Sinterklaas in gehele gemeente Oisterwijk ook Haaren


Het aftellen kan beginnen. Nog 3 weken en Sinterklaas is weer in het land. Help je mee?

Oh kom er eens kijken….

De stichting “Oh kom maar eens kijken” helpt Sinterklaas al 10 jaar. Een zeer dankbare taak. Vorig jaar hebben zij 75 kinderen blij gemaakt met het cadeau dat ze zelf hebben uitgekozen. Dat willen ze dit jaar weer graag doen. De vrijwilligers van de stichting vinden het belangrijk dat kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar op 5 december een goed gevulde schoen krijgen, ook als de omstandigheden thuis dat financieel lastig maken. Juist deze kinderen willen zij helpen. ’Wij hopen dan ook dat de mensen waar het om gaat zich aanmelden. Het belangrijkste is dat de verlanglijstjes bij ons komen. De stichting zorgt voor de cadeautjes zodat die ook in de schoenen van deze kinderen komen.’

Ook in Haaren!
Woon je in Oisterwijk, Moergestel, Heukelom of Haaren? Heb je kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar? En kun je om financiële redenen het sinterklaasfeest niet vieren? Meld je dan aan via de website www.ohkommaareenskijken.com Ook kun je andere mensen aanmelden waarvan jij vindt dat zij dit nodig hebben.

De stichting is natuurlijk afhankelijk van donaties. ’Wij zijn onze huidige donateurs zeer dankbaar.’ Jij kunt dit doel ook steunen door een bijdrage over te maken op rekeningnummer NL46 RABO 01362 66 282 t.n.v. St. Oh kom maar eens kijken.