glasvezel

Nieuwe hint voor Prins Wèner XXIV van Strûivendûrp


Tot aan de week voor de prinsbekendmaking op 12 november geven we alle inwoners van Haaren hints voor wie de nieuwe prins gaat worden.

Er staan meerdere van deze steken in Haaren.

Sinds dit weekend staan er bij diverse huizen in het dorp en het buitengebied steken in de tuin. Dit zijn mogelijke kandidaten voor het prinsschap van het Strûivendûrp. Daarnaast krijgt u ook een cryptische aanwijzing. Die luidt voor deze week als volgt: De prins is ‘motorisch gestoord’.

Denk je te weten wie de scepter over Haaren gaat zwaaien dit carnavasseizoen? Stuur dan de naam van de persoon en je eigen gegevens naar info@destruivenweners.nl. Degene die de juiste naam raadt, staat een leuke prijs te wachten!

Hint!

Onthulling
Vrijdag 12 november maakt cv De Strûivenwèners prins Wèner XXIV bekend in de zaal van café ’t Gemak aan de Haarendijk in Haaren. Iedereen is welkom om samen met alle carnavalsliefhebbers het nieuwe seizoen feestelijk af te trappen. De avond begint om 19.30 uur. Om 22.11 uur is de onthulling van de nieuwe koldervorst van Strûivendûrp.