bosch car service

Later als ik groot ben wil ik voetballer worden


In het seizoen 2021 – 2022 is vv Trinitas Oisterwijk in aanvulling op het minivoetbal en pupillenvoetbal gestart met kaboutervoetbal.

Bij het kaboutervoetbal staan de motorische ontwikkeling en spelenderwijs kennismaken met het voetballen centraal. Ook het goed leren omgaan met elkaar en respect voor de tegenstander zoals dat hoort in een teamsport staan hierbij voorop. Kaboutervoetbal is er voor kinderen die geboren zijn na 31 december 2015. De kabouters voetballen op zaterdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur (m.u.v. de vakanties). Voor meer info: kabouters@trinitas-oisterwijk.nl

Mini’s

Van Kabouter, naar mini, naar Pupil!

Is je zoontje of dochtertje geboren in 2015 dan is er minivoetbal. Hier leren de kinderen op speelse wijze ‘één worden met de bal’ en zetten ze de eerste stappen met het spelen van 4 tegen 4 wedstrijden tegen andere vereniging. Om de week op zaterdag nemen de kinderen deel aan minitoernooitjes. Elke keer bij een andere vereniging en natuurlijk ook af en toe op het eigen sportpark. De wedstrijden zijn er op gericht om in kleine teams zoveel mogelijk in aanraking te komen met de bal. Zo wordt de aansluiting bij de pupillen (vanaf 7 jaar) voorbereid. De mini’s trainen op woensdag van 17.30u – 18.30u. Voor meer info: minis@trinitas-oisterwijk.nl

Pupillen
Kinderen vanaf 7 jaar oud vinden het leukst om te ‘scoren!’, ‘hard te schieten’, ‘acties te maken’ en samen met hun vriendjes/vriendinnetjes te voetballen. Bij de pupillen is er aandacht voor de individuele ontwikkeling (op eigen niveau en in eigen tempo) waarbij spelplezier voorop staat. Om dit zo goed mogelijk te kunnen faciliteren wordt aan het begin van het seizoen de pupil op zijn of haar niveau met zoveel mogelijk gelijkgestemden in teams ingedeeld. De pupillen trainen op maandag- en woensdagavond tussen 18.00 en 20.00u en spelen op zaterdagochtend samen met hun teamgenoten competitiewedstrijden. Voor meer info: pupillen@trinitas-oisterwijk.nl