glasvezel

Javier Guzman blikt terug op 2021 in Tiliander Oisterwijk


Inmiddels maakte Javier al drie keer eerder een oudejaarsconference. Nu, in 2021 kan Javier niet achterblijven. Een memorabel jaar moet besproken worden.

Javier Guzman

Het is tijd voor de wervelende, verfrissende vierde. Hij is scherp van tong, absoluut niet kritisch en is nooit politiek incorrect. Javier beschrijft een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden. Javier neemt het jaar met je door, zoals alleen hij dat kan. Hij bijt zichzelf vast in het nieuws. Belangrijk of onbelangrijk, het maakt niet uit, humor komt aan het licht. Dat belooft een avondje onbelemmerd lachen.

Guzman (1977) is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Hij is geboren op Gran Canaria en is op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd.

Oudejaarsconference “In vertwijfeling blijven” is te zien op 11 november 2021 om 20.30 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entreeprijs €21,50. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013- 207 3333.

Bestel uw entreekaarten hier!