The Make

In de herfstvakantie is er weer Crazyspring in Den Donk Oisterwijk


Het Crazy Springparadijs is een evenement dat bij alle kinderen in de smaak valt. Een dag klimmen, klauteren en springen op tientallen lucht- en springkussens.

Jullie zijn van harte welkom in de herfstvakantie op 25 en 26 oktober van 10.00 tot 17.00 uur, in Zwembad Den Donk aan de Sportlaan in Oisterwijk. Entree bedraagt €6,- per kind (ouders gratis toegang). De jeugd die het Crazy Springparadijs het vaakst bezoeken zijn de kinderen uit de bovenbouw van de basisschool (groep 4 t/m groep 8). Al zijn jongere kinderen altijd welkom. Na 13.00 uur is het meestal wat drukker met de oudere kinderen.En dit alles met vermaak voor klein en groter, binnen in de sporthal, dus geen last van het weer. Voor de ouders/begeleiders is er gratis WIFI, maar als ze willen mogen ook zij een sprong wagen!

Crazyspring in Oisterwijk (Foto: Optisport)

Springkussens zijn er in diverse modellen met meer of mindere moeilijkheid; iedereen kan een leuke dag hebben op Crazy Springparadijs. En er is een hapje of drankje verkrijgbaar, met ook de mogelijkheid voor kinderfeestjes. Wel even reserveren! Klik en lees hier meer…