glasvezel

Haarense 4 Kernen Wandelclub met jubileum


30 september liepen de ‘4 Kernen Wandelaars’ uit Haaren een mooie jubileumwandeling langs de golfbaan van St. Michelsgestel en over buurtschap Hal.

Omdat september vijf weken telt, werd deze keer een afwijkende plaats gekozen. Voordat de 54 deelnemers vertrokken werden de wandelaars getrakteerd op koffie/thee met warm worstenbrood en kregen zij allen een pen met opschrift uitgereikt. Dit alles om twee dingen vierden: Het 12,5-jarig jubileum dat door corona niet door kon gaan, en nu dus het 14-jarig bestaan.

De 4 kernen wandelingen zijn 4, 7 of 10 km en starten elke donderdag om 10 uur bij de gemeenschapshuizen. De 1e donderdag in Biezenmortel, de 2e donderdag in Esch, de 3e donderdag vanuit Haaren en de 4e donderdag in Helvoirt. Voor inlichtingen bel 0411-622188.

De 4 Kernen wandelgroep bijeen op 30 september.