glasvezel

Gratis voorleesboekje bij milieustraat Haaren


In ruil voor oude lampen krijg je op de milieustraat in Haaren een gratis boekje.

Lever maar in!

Tijdens de Nationale Recycleweek van 11 tot en met 17 oktober ligt er voor snelle inleveraars van lampen en ander e-waste bij de gemeentelijke milieustraat in Haaren een leuk cadeautje klaar: Sanne SuperPower. Op een leuke manier leren de jongste inwoners en hun (groot) ouders alles over recyclen. Ook voor alle inwoners uit Oisterwijk, Heukelom en Moergestel, maak dat ritje naar Haaren, en wees er snel bij, want op=op!

Het boekje hoort bij de recycleweek en stimuleert u misschien net iets meer uw oude lampen en apparaten in te leveren, maar het is vooral ook leuk en leerzaam voor de kinderen, of misschien ook wel voor uzelf. Wist u trouwens dat inleveren van apparaten niet altijd nodig is; soms kunnen ze nog een ronde mee. Vraag het even bij de kringloopwinkel, of probeer het bijvoorbeeld op deze gratis weggeef groep (klik hier).