vacature

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Op zoek naar een leuke vrijwilligers functie in Oisterwijk? Aan de slag! Presenteert een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk uit het brede aanbod dat op de website staat gepubliceerd. Het betreft vacatures Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzet.

Hoewel het op dit moment niet mogelijk is om naar het spreekuur van het Vrijwilligerssteunpunt Oisterwijk te komen, blijft het wel mogelijk om het steunpunt via telefoon of e-mail te bereiken. Houd de vrijwilligersvacaturebank op de website www.contourdetwern.nl dus goed in de gaten en reageer vooral op een vacature die jou op het lijf is geschreven.

1 op 1 contact

 Ouderen zijn juist in deze tijd blij met iemand die opbelt of zorgt voor de boodschappen. Annemarie Kleian van ContourdeTwern Oisterwijk bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden.

Op dit moment is Annemarie op zoek naar een vrijwilliger die als maatje met een cliënt koffie wil drinken en gaan wandelen.

Andere vacatures

De Krekul zoekt een vrijwilliger om op te treden als gastheer/gastvrouw tijdens een cursus dagdeel.

Stichting Stoommachine Oisterwijk zoekt naar een secretaris en naar iemand voor het onderhouden van de stoommachine.

Stichting Behoud Joodse Begraafplaats zoekt een gastvrouw/gastheer.

Zonnebloem Moergestel vraagt met spoed iemand die zich als voorzitter wil inzetten.

Buurtbemiddeling Oisterwijk zoekt voor Oisterwijk naar vrijwillige buurtbemiddelaars, die inwoners met elkaar in gesprek kunnen brengen.

Citymarketing Oisterwijk zoekt een vrijwilliger voor het bemensen van het Toeristisch Informatie Punt.

Stichting Met je Hart zoekt een vrijwilliger/gastvrouw voor het organiseren en bijwonen van ontmoetingen voor ouderen.

Stichting Inlooppunt Oisterwijk wil graag in contact komen met een PR-vrijwilliger die het leuk vindt over de activiteiten van de stichting te schrijven. Verder zoekt de stichting een penningmeester en vrijwilligers die helpen in de huiskamers.

Sundaymorning@ekwc heeft twee leuke vacatures opgegeven. Gezocht worden vrijwilligers voor hulp in de winkel van het centrum en in het archief.

Gun jij kinderen een taalrijke toekomst? Je kunt ze helpen door je aan te melden als taalvrijwilliger bij Ingrid van Dijk, ingridvandijk@contourdetwern.nl. Samen boekjes uitzoeken, voorlezen, samen met ouders lezen en samen praten over van alles en nog wat.

De Lokale Omroep voor Oisterwijk is op zoek naar een enthousiaste medewerkers voor het maken van pakkende items. Er zijn diverse mogelijkheden hier je draai te vinden.

Het wijkgebouw De Waterhoef in Oisterwijk, een ontmoetingsplek voor inwoners.

Het wijkgebouw De Waterhoef in Oisterwijk, een ontmoetingsplek voor inwoners. (foto Joris van der Pijll)

De Jozefparochie zoekt vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden. Zo zijn er mensen nodig voor tuinonderhoud, bijhouden van een begraafplaats, schoonmaak en administratieve werkzaamheden.

Wijkcentrum de Waterhoef is op zoek naar mensen die willen helpen. Reageer vooral als je belangstelling hebt voor bestuurlijk werk, of als je wilt helpen achter de bar of bij activiteiten.

Vind jij het leuk de Oisterwijkse Parelexpress op de weg te houden? Stichting Ons Oisterwijk heeft diverse vacatures voor chauffeurs, gidsen, monteurs e.d.

Zorgcentrum Catharinenberg zoekt een vrijwilliger voor het ondersteunen van de zorgprofessional bij dagactiviteiten voor bewoners en thuiswonende senioren.

Aanmelden

Belangstelling voor een van de bovenstaande vacatures of benieuwd naar meer aanbod? Klik dan op onderstaande link en selecteer werkgebied Oisterwijk.

Tel. 013-5284080
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

 

DTZ logo low