bosch car service

Film: Oisterwijkse molen met windkracht naar Festival Futura


Twee energie coöperaties, die van Haaren en die van Oisterwijk, presenteren een nieuwe editie van het Festival Futura in Oisterwijk.

Op 6 november van 10.30 – 17.00 uur worden bezoekers in groepjes van 20 – 30 personen rondgeleid, en dan kijken ze onder andere naar het werk wat gedaan wordt op de Kerkhovense molen.

Wat is Festival Futura?

Wind, maar ook groente vormen de basis van het duurzame molenwerk… (Foto: Oisterwijk in Beeld)

Festival Futura is in de eerste plaats een gezellige markt met een ‘groene touch’. Je vindt er vermaak & inspiratie! We weten allemaal dat het niet goed gaat met het klimaat en dat we fors minder broeikasgas moeten uitstoten. Lokale en regionale duurzame bedrijven en organisaties laten zien wat je er zelf, thuis, makkelijk aan kunt doen. Zo wordt ‘duurzaam leven’ geen moeilijke opgave, maar krijg je handvatten hoe je je manier van leven kunt aanpassen. Daarmee kun je ‘groen gaan verdienen’: je verdient er letterlijk euro’s mee. En niet alleen jij, maar ook je leefomgeving vaart er wel bij.