Krekul

Doe mee of kom kijken naar rolstoelbiljart in Oisterwijk


Op zaterdag 6 en zondag 7 november is er om 10.00 uur een rolstoelbiljart toernooi in wijkgebouw De Waterhoef, Terburghtweg 100 in Oisterwijk.

Rolstoelbiljart in de Waterhoef. (Foto: Joris van der Pijll)

Voor de 31-ste keer organiseert de biljartclub in het wijkgebouw een biljarttoernooi voor mensen in een rolstoel. Er zijn deelnemers uit geheel Nederland die strijden om de Piet de Bakker bokaal. Deelnemers worden uitgenodigd zich te melden; bezoekers zijn van harte welkom.

Biljarten is een breed beoefende sport voor jong en oud, voor dames en heren en voor mensen met een handicap hoeft dit niet anders te zijn. Men kan dit in clubverband en in competitieverband spelen met valide verenigingen. Een betere integratie is niet denkbaar. Biljartsport is er voor iedereen.

Voor inlichtingen over het toernooi kunt u bellen naar Piet de Bakker via 013-5215668, of 06-40037270. Op de dagen zelf via 013-5216418.