vacature

Doe mee met de strijd om Haaren


Tijdens De Strijd Om Haaren, vrijdag 29 oktober om 20.00 uur, speel je in teams van maximaal 8 personen met vrienden, familie of collega’s tegen vele andere bloedfanatieke teams.

Jullie worden aan het werk gezet met ontelbare leuke quizvragen, crazy 88, minigames en doe-opdrachten die je vanaf thuis of in het dorp zal gaan spelen. Verslaan jullie de andere teams, dan zijn jullie voor altijd de kampioenen van De Strijd om Haaren en gaan jullie er met de prijzenpot vandoor!

Tickets zijn vanaf 1 oktober verkrijgbaar bij Albert Heijn Haaren en ’t Gemak. Doe je mee?

Tijdens De Strijd Om Haaren op vrijdag 29 oktober speel je vanaf 20:00 in teams van maximaal 8 personen met vrienden, familie of collega’s tegen vele andere bloedfanatieke teams. Jullie worden aan het werk gezet met ontelbaar veel leuke quizvragen, crazy 88, minigames en doe-opdrachten die je vanaf thuis of in het dorp zal gaan spelen. Verslaan jullie de andere teams, dan zijn jullie voor altijd de kampioenen van De Strijd om Haaren en gaan jullie er met de prijzenpot vandoor!️

Verwachtingen?

Wat dacht je van werkelijk alles!? Zorg er voor dat je zoveel mogelijk kennis en kunde in huis haalt. Je opa of oma die alles van vroeger nog op hun netvlies hebben staan, die fanatieke en creatieve buurvrouw waarvoor geen opdracht te gek is of die ene vriend die meer kennis bezit dan de gemiddelde encyclopedie. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Jullie hebben geen tijd te verliezen, dus stel snel je team samen!

App

De Strijd Om is geschikt voor zowel jong als oud en wordt gespeeld via de speciale De Strijd Om app. Met deze app is het mogelijk om met jouw medespelers als een team deel te nemen aan het spel. Dit doe je gezellig bij elkaar op de bank of je kiest er voor om het individueel vanuit thuis te spelen. En geen paniek, de app is zéér gebruiksvriendelijk en gratis te downloaden via de app stores.

Feest

Op vrijdag 19 november gaat het dak er eindelijk weer af tijdens een spectaculaire feestavond. Tijdens deze avond zal de uitslag van De Strijd Om Haaren bekend gemaakt worden. Daarnaast staan er gezellige optredens van o.a. Tommy Santo & Henry Huijsmans en vele anderen op het programma!️ Gezien de huidige corona maatregelen kunnen er maximaal 500 personen in ’t Gemak aanwezig zijn. Voor de eerste 500 deelnemers is het daarom mogelijk om er een toegangskaart bij te vragen. Let op, dit kan enkel bij het aankopen van je teamticket. Je kunt per teamticket maximaal 8 kaarten voor de feestavond krijgen.

Lees meer, stel vragen, doe mee via Facebook (klik hier)