bosch car service

Diplomazwemmen voor de kids in Moergestel


Diploma op zak, net voor de herfstvakantie, heerlijk!

Allemaal hun diploma op zak!

Zaterdag 23 oktober was het weer in alle vroegte diplomazwemmen voor de leerlingen van de zwemschool aan de Oisterwijkseweg in Moergestel. Zaterdag hieraan voorafgaand was het al proefzwemmen geweest, allereerst om te wennen aan een echt groot zwembad, maar ook om te wennen aan de spanning van het diplomazwemmen.

Zaterdag bleek dat dit oefenen echt goed heeft gedaan, want alle kandidaten behaalden hun diploma. Fijn zo net voor de herfstvakantie, omdat er dan tijd is om samen met je ouders naar het zwembad te gaan en dan voor het eerst echt in het diepe bassin te mogen zwemmen. En helemaal leuk indien je met zijn allen op vakantie gaat naar het zuiden, heerlijk vrij om het zwembad in te duiken terwijl je ouders liggen te zonnen!

De B-kandidaten hebben nu weer ruimte vrij gemaakt voor de wachtenden op de wachtlijst, zodat na de herfstvakantie de A-kandidaten kunnen doorstromen naar de B-groep en nieuwe zwemliefhebbers kunnen instromen. Wilt u ook dat uw kind veilig leert zwemmen, neem dan contact op met een van de zwemjuffen: Eveline telefoon 06 25343369 , Yvonne 06 4576 9348.

We feliciteren alle gediplomeerde kinderen met het behaalde succes.