uitpunt

Dansavond in de sfeer van de sixties bij Den Boogaard Moergestel


Op zaterdag 16 oktoberĀ  speelt het orkest Experience muziek uit de jaren 60-70 in Den Boogaard, aanvang 20.30 uur.

De entree bedraagt 5 euro; vaccinatiebewijs verplicht. Leden van de Senioren Vereniging Moergestel, sponsoren, medewerkers van Tour de Brabant en Vrienden van de stichting Vrienden van St. Jan hebben gratis toegang, omdat deze organisaties de avond financieel mede mogelijk maken.

Experience in Den Boogaard Moergestel

Experience bestaat uit muzikanten die elk jarenlange ervaring hebben opgedaan in diverse bands en muzieksoorten. Die jarenlange bandervaring in verscheidene genres heeft geleid tot een stevige muzikale basis voor de muziek die zij nu brengen. Muziek uit de jaren 60 en 70. Denk aan de The Rolling Stones, The Animals, The Beatles, The Moody Blues, The Kinks, maar ook The Bee Gees en nog veel meer. Hun muziek brengt je terug naar een nostalgisch verleden dat bij de meesten een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten. Het is dan ook een feest van herkenning als deze band met enthousiasme de meest bekende songs speelt uit het roemruchte verleden van de jaren 60!