genieten

Buizer Hoorntrio speelt Brahms in Oisterwijks Lodewijkskerkje


geannuleerd

28 november om 14:30 uur speelt het Buizer Hoorntrio onder andere Brahms, Ligeti en Sporck.

Het Buizer Hoorntrio

Het Buizer Hoorntrio speelt dan het bekende hoorntrio van Brahms naast de première van een recent voltooid hoorntrio van Jo Sporck. Hij is daarmee naast Brahms en Ligeti de derde componist die voor de zeldzame bezetting van hoorn, viool en piano een werk heeft geschreven. Verder op het programma: onder ander Entrain voor viool en piano van Sporck. Entree is 10 euro persoon: verkoop van kaartjes aan de deur.

Pierre Buizer studeerde met onderscheiding af aan het Conservatorium van Amsterdam bij Jacob Slagter. Sinds 2019 is hoornist bij het Rotterdams Philharmonisch orkest en is daarnaast solohoornist van Chineke! Orchestra London. In kamermuziekverband trad hij onder andere op met musici waaronder Radovan Vlatkovic, Natalia Gutman, Emmy Verhey.