uitpunt

Bij Kiemuur in Oisterwijk gratis cursus en individuele begeleiding


Het Kiemuur breidt de dienstverlening in onze gemeente uit. Loop jij mentaal of emotioneel vast? Dan kun jij zonder dat je verder ergens aan vast zit persoonlijke begeleiding krijgen van een ervaringsdeskundige van Het Kiemuur. Daarnaast is er de cursus ‘Herstellen doe je zelf’ voor al onze inwoners.

Iedereen uit het gezin of alleenstaand kan wel eens hulp gebruiken, een steuntje in de rug.

Heb jij een nare gebeurtenis meegemaakt? Of heb je zorgen over een dierbare? Zit je niet lekker in je vel of ben je ontevreden over je leefsituatie? Misschien pieker je over de toekomst of ben je eenzaam? De ervaringsdeskundige van het Kiemuur is gespecialiseerd in herstelprocessen en heeft kennis over de onderwerpen die hiermee te maken hebben. Hij of zij kijkt naar manieren die voor jou werken en waardoor jij je zich beter gaat voelen. Dat kan luisteren zijn, meedenken, sparren, bewustwording creëren, maar misschien ook doorverwijzen en/of het zoeken naar een andere logische vervolgstap.

Ken jij iemand die vastloopt of heb je zelf behoefte aan lichte ondersteuning? Stuur dan een e-mail naar info@hetkiemuur.nl met in het onderwerp ‘lichte ondersteuningen Oisterwijk’.

Cursus
Voor inwoners uit Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk is er de gratis cursus ‘Herstellen doe je zelf’ in Oisterwijk volgen. Tijdens deze cursus krijg je in een veilige en vertrouwde omgeving inzicht in wat er nodig is om er weer bovenop te komen. Herstellen gaat niet over genezing. Herstel gaat over het terugvinden van een persoonlijke balans en het ontdekken van mogelijkheden voor een zinvol leven. In 10 bijeenkomsten met 10 tot 11 andere deelnemers ga je op zoek naar jouw eigen kracht en mogelijkheden. De cursus start op vrijdag 5 november in Cultuurcentrum Tilliander, Spoorlaan 82C in Oisterwijk.

Wil je jezelf of iemand anders aanmelden voor de cursus? Stuur dan een e-mail info@hetkiemuur.nl. Meer informatie over de cursus staat op de website van het Kiemuur www.hetkiemuur.nl.