vacature

Bezoek Oisterwijk voor de garagesale in de wijk Pannenschuur


Bezoek Oisterwijkvoor de garagesale in de wijk Pannenschuur.

Families Van de Ven en Kosters op een van de Garagesale dagen in Oisterwijk (Foto: Carien van de Pas)

Het was even onzeker of het door kon gaan, maar er is alsnog een garagesale op zaterdag 16 oktober in de wijk Pannenschuur. De bewoners van de wijk Pannenschuur bieden hun spulletjes aan voor hun huis. Wil je eventueel spullen verkopen vanuit je tuin ,garage of gewoon bij je thuis dan kan dit op zaterdag 16 oktober van 9:30 tot 16:00 uur. Opgeven kan via garagesaleoisterwijkpannenschuur@hotmail.com Geef daarbij je adres even door zodat je op het overzicht zichtbaar bent voor de mensen die op bezoek willen komen.

Meer informatie tref je op de Facebookpagina Garage Sale Pannenschuur / Westend Oisterwijk.