glasvezel

Bestelbus rijdt voortuin in bij woning Vogelslaan Oisterwijk


Zaterdagmiddag kort voor 15.00 uur is een bestuurder met zijn bestelbus een voortuin ingereden van een woning aan de Vogelslaan in Oisterwijk.

De bestuurder was onwel geworden en daardoor de macht over het stuur verloren. Hij reed in zijn bestelbus op de Moergestelseweg in Oisterwijk. Komende vanaf Moergestel kwam hij op de rotonde. In plaats van deze te volgen, reed hij schuin de rotonde af, de weg over en kwam aan de overkant in de voortuin terecht. Hij heeft daarbij net een boom en lantaarnpaal gemist, en kwam vlak voor het woonhuis tot stilstand. Twee ambulances en diverse politiewagens kwamen ter plaatse. De man is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Bestelbus komt in voortuin tot stilstand (Foto: Toby de Kort).