carnaval 2023

Alweer een hint voor Prins Wèner XXIV van Strûivendûrp


Tot aan de week voor de prinsbekendmaking op 12 november krijgen de inwoners van Haaren hints voor wie de nieuwe prins gaat worden.

Op diverse plekken in het dorp zijn prinsensteken in de tuin te vinden. Dit zijn mogelijke kandidaten voor het prinsschap van het Strûivendûrp. Daarnaast geven we ook een cryptische aanwijzing. Die luidt voor deze week als volgt:

Onze prins war vruuger al gruun(wit) en nu wir

Er zijn al diverse namen bij de organisatie binnen gekomen, maar insturen kan nog steeds! Er is namelijk een leuke prijs aan verbonden. Dus denk eens goed na wie na deze hint de mogelijke koldervorst van het Strûivendûrp kan worden. Inzenden kan tot donderdag 11 november. Denk je te weten? Stuur dan de naam van de persoon en je eigen gegevens naar info@destruivenweners.nl.

Hint! Hint!

Vrijdag 12 november maakt cv De Strûivenwèners prins Wèner XXIV bekend in de zaal van café ’t Gemak aan de Haarendijk in Haaren. Iedereen is welkom om samen met alle carnavalsliefhebbers het nieuwe seizoen feestelijk af te trappen. De avond begint om 19.30 uur. Om 22.11 uur is de onthulling van de nieuwe prins Wèner XXIV van Strûivendûrp.