anytime

Weer opgesloten vanwege defecte lift Oisterwijkse seniorenflat


Kapot, opgesloten, gemaakt, vast, opgesloten, weer vrij, buiten gebruik, noodlift, gemaakt … nee!

… en dan keer of twintig dit jaar al. Het gaat hier om het jarenlange drama met de lift in een Oisterwijkse seniorenflat, dus ook mensen die slecht ter been zijn.

Nadat de brandweer na de zoveelste melding van een defecte lift (waarbij bewoners in de lift zaten opgesloten) heeft besloten de lift buiten gebruik te stellen, kwam er een noodlift (lees trap/stoeltjes lift). Kort daarna werd de lift gemaakt, alles zou in orde zijn.

Helaas

‘Die noodlift hebben ze gisteren weer verwijderd. Maar nu was de lift vanochtend weer kapot,’ aldus een bewoner. ‘Er wordt aan gewerkt,’ was wederom de reactie, en de liftmonteur was ‘blij’ dat de lift het ‘toch twee weken gedaan heeft.’

Brandweer nam de lift in de seniorenflat recent buiten gebruik (Foto: Toby de Kort).

Lees hier meer over de problemen met de lift.