glasvezel

Wandeling met gids door Duurzaamheidsvallei in Heukelom


2 oktober organiseren de vrijwilligers van de Duurzaamheidsvallei een wandelingen met gids in het kader van Ode aan het landschap.

In eerste instantie omdat ze het initiatief van harte ondersteunt en ten tweede omdat ze dit jaar een start gaan maken met de omvorming van 80 ha. landbouwgrond naar natuurgronden. Daarnaast komt op 12 november het boek uit met de titel “Het beekdal van De Voorste stroom, van Moerenburg tot Durendael, een ondergewaardeerd gebied”. Genoeg redenen om iedereen te laten genieten van het huidige landschap en uitleg te krijgen over de op stapel staande plannen.

Wie weet komt u ook deze mooie brug tegen… (Foto: Mark van Steen).

Tijdens de wandeling ontmoet men schilders die in het veld hun beeld van het landschap aan het doek toevertrouwen. Vertrek is bij café Mie Pieters aan de Laag Heukelomseweg in Heukelom. De wandelingen zijn om 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Aanmelden vooraf is nodig en kan via secretaris@duurzaamheidsvallei.nl