anytime

Voetbalschoenenruil bij Audacia Moergestel officieel van start


Bij de opening van het nieuwe voetbalseizoen is bij S.V. Audacia ook het Voetbalschoenenruil-systeem officieel van start gegaan.

Inez en Judith bieden nog goede gebruikte voetbalschoenen aan….

Dankzij de vele giften, waar Inez en Judith enorm dankbaar voor zijn, is er een groot aanbod in voetbalschoenen vanaf maat 28 tot en met 44. Je kunt een paar komen ruilen, of kopen tegen het symbolisch bedrag van €2,50. De opbrengst daarvan komt uiteraard ten goede aan de club. Kom gerust een keer kijken of er wat voor je tussen zit. Neem hiervoor contact op met Inez van Gameren 06-28109711 of Judith Jansen 06-13037260.

Vooral in de kinderleeftijd groeien de voeten snel, en zijn voetbalschoenen nog vaak goed bruikbaar. Het is bovendien een kostbare zaak, om vaak nieuwe schoenen voor de kinderen te moeten kopen. Enkele oproepjes van afgelopen jaar hebben voldoende opgebracht om nu een goed aanbod aan schoenen aan te kunnen bieden.