baderie

Uitgever Nieuwsklok neemt Stadsnieuws Tilburg over


Uitgeverij Em. de Jong, de uitgever van onder andere de Oisterwijkse Nieuwsklok, neemt de Tilburgse huis-aan-huis-krant Stadsnieuws over.

‘Stadsnieuws maken we samen!’ zal in het Tilburgse een nieuw begrip worden, vergelijkbaar met waar we in Oisterwijk al aan gewend zijn. Net als de Nieuwsklok in 2015 een frisse start kreeg, zal dat ook bij de Stadsnieuws het geval zijn. Met deze editie vult de uitgever een ‘gat’ in het dekkingsgebied van West-Midden Brabant. Adverteerders kunnen zo hun klantenkring nog beter bereiken, en ook voor verenigingen en organisaties is het fijn dat ze via deze uitgeverij hun berichten kunnen verspreiden.

Al sinds 1979 is Stadsnieuws een begrip. Jaren verscheen in Tilburg en omstreken ook de Tilburgse Koerier, maar die is recent gestopt. Anno 2021 is Stadsnieuws de enig overgebleven wekelijkse en volledig lokale huis-aan-huis-krant in Tilburg. In Oisterwijk komt de Stadsnieuws al jaren niet meer en dat blijft zo, daarvoor blijft Nieuwsklok bestaan. Per 1 oktober transformeert Stadsnieuws tot een weekenduitgave in magazineformaat. De eerste nieuwe uitgave wordt vanaf vrijdag 8 oktober verspreid.

Een nieuw gezicht, een nieuw concept, met de bekende naam Stadsnieuws Tilburg.